Ändrade planer

Matsal12december

Hej på er 🙂

Dagen blev inte som det var tänkt. Min systerdotter har 2-års kalas i dag.

Något vi gärna ville åka på, men jag märkte direkt ”formen” på min sambo. Han blir sämre av att köra bil, kändes dumt att chansa. Tur och retur tar drygt 2 timmar och han blev dålig när vi åkte ner på stan som tar ca 5 minuter. Vet att ha ont kan sätta sig på humöret och det gör det stundvis, lika bra att han vilar. Jag lider med honom ♥

I stället har vi pysslat här hemma. Jag har rensat ur lådorna som var i gamla byrån och lagt över det som blev kvar i den nya. En låda är fylld med bh:ar. Gissar att jag inte kommer kunna ha många av dom när Viggo har ammat klart, om ens en enda. Men det återstår att se, så jag behåller dom så länge 😉

Vi har avnjutit en god middag. Det blev fläskfilégryta, pressad potatis, sallad och ett glas rött. Minns knappt när vi drack rödvin senast, det passade perfekt till maten.

Gokillen har tagit sig en lång tupplur, vi åt medans han sov. Sedan somnade han om igen, så nu sussar han sött i pappas famn ♥

Vin12december

Blev fint med nya vasen 🙂 Den här tiden på året gillar jag röda rosor extra mycket.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *