Shopping

Viggo9decemberNr3

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på stan.

Komiskt med tanke på att jag skrev i går att jag nästan aldrig är på stan. Men jag har bara varit på stan två gånger sedan Viggo föddes 😉 Denna gång gick betydligt bättre. Första gången var han inte gammal. Han grät och jag har nog aldrig köpt presenter så snabbt någon gång. Var alldeles svettig efteråt, hormonerna hjälpte till så klart.

Kändes roligt att kunna titta runt och inte bara göra det vi åkte ner för. Jag är riktigt nöjd och glad. Viggo somnade ganska snabbt i vagnen. När han vaknade stod en arbetskompis och kikade på honom, han brydde sig inte. Det är rejäla framsteg, med tanke på att han för ett tag sedan grät åt nästan varenda kotte han träffade ♥

Nu har jag bara ett fåtal julklappar kvar, skönt.

Min goa sambo bakade solskensbullar i går, otroligt goda. Åt två stycken och drack ett glas mjölk till då. Han sparade två var till kaffet i dag. Resten åkte in i frysen, dom ska vi ha när det är dop. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av dom goda bullarna.

Stilig kille som har varit på stan och skött sig exemplariskt ♥ Känns bra för mamman som inte är något ”fan” av att gå på stan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *