Julklappar

Matsal8december

Hej på er 🙂

I morse åkte min sambo i väg tidigt för att träna.

Viggo ville inte sova så vi gick upp vi med. I dag har han ätit gröt med aptit. Sambon fick i honom en halv deciliter, det är rekord. Han tycker det är roligt att dricka någon droppe vatten ur mitt glas, jag håller i och han hjälper till 😉 Alla framsteg är välkomna. Han sov med mig i natt igen, skönt att det kan gå fler timmar mellan han vill amma.

Vi har provat dopklänningen på honom i dag. Den är jättefin, men var ganska precis över ryggen. Men vi tror och hoppas den passar när det är dags, vilket är snart ♥

Sambon blir hemma hela denna veckan, som han känner nu. På fredag ska han till läkaren igen, så får vi se då. Han har gått för länge och det tar tid att bli bra.

I går och i dag har jag ordnat med lite julklappar, känns bra att kunna bocka av några. Lämpligt att det går att beställa på nätet. Det är sällan jag är på stan i vanliga fall och ännu mindre har det blivit sedan Viggo föddes.

Nu ska vi strax gå ut och få friskluft 🙂

V-rum8december

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *