Besök

Matsal7december

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos morfar och fru.

Vi fikade och Viggo visade vad duktig han är på att gunga i babysittern (favoritsysselsättningen). Han satt i knät på morfars fru och blev rädd när morfar gjorde en hastig rörelse. Gullplutten, men det går bättre att sitta hos andra nu, det är skoj 🙂

Min sambo är hemma sjuk p.g.a. ryggen, han behöver verkligen vila sig från att sitta still vid en dator hela dagarna. Han kämpar på med stretchövningar och tränar försiktigt.

Vad det blåste i natt. Det lät som fönstren skulle gå sönder och taket lätta, inte lätt att komma till ro då. Dom två senaste nätterna har Viggo dessutom sovit bredvid mig i min säng. Han har sovit lugnare och inte ammat lika många gånger. Det verkar som han behöver mer närhet och trygghet nu. Han har annars alltid sovit i egen säng.

När det blir lite sömn känns det som mycket kretsar kring det 😉 Men det går bra ändå, vi lullar på och gör det vi orkar och känner för. Mår Viggo bra mår jag bra, vill han sova nära mig får han givetvis det ♥ Det är många faktorer som stör min sömn, därför är det skönt när sambon kliver upp tidigare och tar Viggo så jag får vila lite i alla fall.

Matsal7decemberNr2

Sambon ska åka och handla och jag ska pyssla lite 🙂

Önskar er en fortsatt bra måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *