Mysa

V-rum5december

Hej på er 🙂

Lördag innebär mjukstart för hela familjen ♥

Eftersom jag knappt fått sova p.g.a. en snarkande sambo och ammande bäbis, fick jag ligga kvar i sängen någon timme extra, verkligen behövligt. Sedan åt vi en mysig helgfrukost. Viggo åt lite gröt, kladdade med en majskrok och ammade på det 🙂

Det blåser ute så det drar kallt från fönstren. Perfekt dag för en riktig myslördag här hemma. Min arbetskompis skrev i går: ”Ni får mysa er i form”. Tyckte jag lät som våran melodi. Sambon stretchar flera gånger om dagen och tränar några övningar med lätta vikter. Jag skulle behöva stretcha jag med, axlarna och huvudet åker lätt framåt.

Katterna har väldigt roligt och busar tufft med varandra. Så pass att det är tussar över hela övervåningen, så det blir en sväng med dammsugaren.

V-rum5decemberNr2

Nya fina klockan smälter in bra på vitrinskåpet. Såg i går att jag hade skrivit linneskåpet 😉 Så blir det när det tryter på sömnkontot, smått surrig i huvudet. Jag läser flera gånger och ändå kan jag behöva ändra i efterhand.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *