Försenad present

Klocka4december

Hej på er 🙂

Fredag och helg, underbart ♥

I dag gick min sambo hem sjuk, det är första gången på 5 år. Det satt långt inne, han har varit dålig ca 1 månad. Nu behöver han ta hand om sig och ryggen. Han tränar och stretchar försiktigt här hemma, så blev det ett besök hos sjukgymnasten i dag igen.

Jysk hörde av sig till honom i förmiddags, han fick åka dit med kvittot på sängen i dag. Vilket han givetvis hade med sig redan i går. Dom hade frågat om han kunde ta ett foto på sängen. Det syns inte direkt att den är skålformad och ganska svårt att fånga att den gnisslar på bild 😉 Dom ska återkomma till veckan igen, förhoppningsvis går allt bra.

Jag har inte fått sova mycket i natt, min kära sambo har snarkat. När klockan var 2,30 hade jag inte sovit en blund. Har sagt det förut och säger det igen, jag känner mig som Mickan i Solsidan. Titta på det: HÄR, men så roligt har vi inte det nattetid 😉

Bättre sent än aldrig, i går fick jag min födelsedagspresent av min sambo. Det hade blivit strul med hans beställning. Jag hade önskat mig denna fina klocka. Tog ju bort klockan som stod på hyllan ovanför TV:n och ville ha en att ha en ny på vitrinskåpet.

Klocka4decemberNr2

Jag är väldigt nöjd 🙂

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *