Välkommen till världen

Sovrum3decemberNr2

Hej på er 🙂

I natt föddes äntligen Viggos kompis ♥

Vi har väntat och längtat, BF var den 25 november. Det blev en liten kille, vi är så glada för deras skull. Ser fram emot att träffa underverket, men ingen brådska med det 😉

Viggo grät inte till flera gånger som natten före, men vi ammade lika många gånger. Skönt att sambon sov i sängen och inte avslutade i soffan. Jag har upptäckt att hans säng inte är som den ska. Vi köpte nya sängar för ca 2 år sedan med 25 års garanti. Båda köpte hårda sängar, men hans säng måste vara ett riktigt måndagsexemplar.

Han var till Jysk i dag och berättade att den blivit skålformad och har fjädrar som gnisslar, så har den varit länge. Var bara här om dagen jag märkte det, bad honom testa min säng och han kände skillnad han med. Jysk kunde inte ge honom något svar, utan bad att få återkomma. Med 25 års garanti bör den hålla betydligt bättre tycker jag. Sängen är viktig och kan vara en av orsakerna till att han har ont i ryggen.

I sovrummet är det bara adventsstjärna och fina hjärtat på plats. Tycker det är mysigt och räcker kanske så. På nätterna står Viggos säng bredvid min, då kan jag smeka hans kind när han gnyr till. Många gånger räcker det för att han ska somna om ♥

Min sambo har jobbat hemifrån i dag och slutade tidigare, snart dags för middag 🙂

Sovrum3december

Härligt med fredag i morgon 🙂 Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *