Jobbig natt

Viggo1december

Hej på er 🙂

I natt har vi haft en tuff natt, tuffaste på länge.

Viggo sov oroligt, verkar som han har mardrömmar. Han kan gråta till och sluta lika snabbt igen. Det blev att amma flera gånger, men kändes mest som det var närheten han ville åt. Sambon hade väldigt ont i ryggen, det slutade med att han gick ner och la sig i soffan tidigt i morse. Något som aldrig har hänt tidigare på våra 5 år tillsammans ♥

Viggo fick sova bredvid mig i sängen, vilket innebar att jag inte sov speciellt mycket. I morse/fm. då somnade även jag. Viggo verkade trött efter natten. Jag blev förvånad när jag tittade på klockan och mer än halva dagen hade gått. Men sömnen behövde vi.

Min sambo har sökt läkarhjälp. Läkaren skrev ut alvedon?! Det kanske blir någon krona billigare, men alvedon har han redan provat. Det läkarbesöket kunde han lika gärna ha skippat. Nu försöker han stretcha och träna försiktigt, får se hur det blir för honom.

Annars kämpar vi på med gröt och välling. Det mesta kommer bredvid och Viggo är inte speciellt intresserad. Han fick prova majskrokar i går, det såg ut som han skulle kräkas. Värsta ”kväljnings-minerna”. Han känns inte redo, men vi fortsätter prova efter BVC direktiv. Just nu känns det som det gör varken från eller till, med tanke på mängden.

Nu ska vi ta hand om varandra 🙂 ♥

Hoppas ni har en mysig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *