Välkommen december

Kök1december

Hej på er 🙂

Redan december och julmånad.

Det känns inte som december fast ljusstakar och stjärnor är på plats, men mysigt är det. Lite vitt på marken skulle vara fint. Vi vägrar stressa inför julklappshandling, det får lösa sig helt enkelt. Viggo är viktigast och att vi har det så bra vi bara kan ♥

Tidigare jular har vi åkt runt en hel del, det blir så när bådas föräldrar är skilda. I år varken orkar eller vill vi det, får se hur det blir. Sedan finns ju möjligheten att hälsa på oss också 😉 Jag ser mest fram emot att sambon får långledigt, det ska bli härligt.

Viggo provade välling för första gången i går, gjord på hälften bröstmjölk. Han verkade gilla det, bara han får in tekniken med flaskan så. Det var andra gången han fick flaska, han har fått med bröstmjölk en gång tidigare. Hoppas det blir något han uppskattar.

Nu ska vi starta kvällen här, det blir troligtvis en promenad. Viggo har precis ätit gröt och vi har ammat på det. Sedan massor av mys tillsammans med mina grabbar 🙂

Kök1decemberNr2

Advent-julfint i köket.

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *