Viggo 6 månader

Hej på er 🙂

I dag blir våran goa härliga Viggo 6 månader ♥

Det är ca 1 år mellan bilderna. Första bilden är från mitten av november och andra bilden från i går. Underbart att hålla honom i min famn. Jag hade ett litet men trevligt kalas. Tur att vi inte köpte en större tårta, men sambon ”offrar” sig nog på den 🙂

Bästa stunden på hela dagen i går var när vi satt i sängen på morgonen. Att se våran son dra i snörena på paketet och sitta själv utan stöd. Hans ögons uttryck när vi öppnade paketet och han fick tag i det prassliga omslagspappret. Tacksamhet ♥

(Ytlighetssnack. Jag vill inte se ut som jag gör i håret 😉 Längtar så mycket efter att färga och klippa. När Viggo var 6 v. färgade jag och tappade jättemycket hår och kvalitén blev inte bra. Därför försöker jag vänta tills vi ammat klart och det lär dröja)

I dag firar vi underbara Viggo. Hans mormor och ev. gammelfarmor kommer och fikar. Det ska bli trevligt. I morgon är det dags för läkarbesök för Viggo, hoppas det går bra.

Bästa födelsedagen, att fira den tillsammans med dom jag älskar ♥

Önskar er en trevlig första advent.

2 svar på ”Viggo 6 månader

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *