Adventsljusstakar

Matsal27november

Hej på er 🙂

Äntligen fredag.

Jag har börjat under dagen och fått upp ljusstakar i vardagsrummet och matsalen. Vi fortsätter med städning och pysslar inför advent. Så har vi gjort det enkelt för oss och beställt tårta, skönt att slippa lägga tid på att göra en egen. Blir ett litet kalas i morgon.

I dag har dom varit hit och fixat elementet i sovrummet. I natt kan jag sova med ett störningsmoment mindre. I bland känns det som ”någon” skojar med mig. Viggo vill amma, sambon snarkar, jag har mardrömmar, katterna bråkar och går på lådan och bajsar. Sprid ut det över natten, då är det inte mycket tid kvar för mamman att sova 😉

Nu ska vi strax äta tacos och sedan fortsätta här hemma.

Jag längtar tills allt är på plats så vi bara kan sätta oss ner och mysa ♥

Matsal27novemberNr2

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *