Röda inslag

Kök26november

Hej på er 🙂

I går bakade min sambo drömmar och lagade mat på en och samma gång.

Han sa det själv: ”Män ska inte göra flera saker samtidigt” 😉 Drömmarna blev för mörka. Han hade smakat en när dom var varma och var på väg att kasta allt. Jag kom i rätt tid, det var inget fel på dom. Tur jag hann dit, annars har han börjat om ♥

Vi är väldigt trötta just nu. Det känns på att sova för lite och att båda har ont i ryggen samtidigt. När jag blir rejält trött mår jag illa och får lätt huvudvärk, det är aningen drygt. Jag klagar inte, det var mer ett konstaterande 🙂 Vi har det bra, bara att bita ihop.

Pratade med min farmor i går, vi kom in på Viggos dop. Hon tyckte vi gör helt rätt i att hålla det litet och göra som vi själva känner, inte som ”alla andra” gör. Hur vi än vrider och vänder är det alltid någon som tycker något annat, lika bra att gå sin egen väg.

Tänker en del på min vän som hade BF i går ♥ Än så länge har det inte kommit någon bäbis, spännande. Själv gick jag ju över 11 dagar och blev igångsatt.

Förra året skrev jag en önskelista här på bloggen. Fick pengar i present och köpte 4 greengate muggar som pryder hyllan i köket. Perfekta att dricka glögg ur. Vi gillar glögg så dom små muggarna vi haft tidigare kändes för pluttigt, vi fick fylla på ofta.

Kök26novemberNr2

Härligt med fredag i morgon, även om hela helgen är planerad 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *