Baka kakor

V-rum25novemberNr2

Hej på er 🙂

Vi pysslar vidare här hemma.

Jag har putsat fönstren på insidan i vardagsrummet. Det var inte länge sedan sambon putsade alla sidor, men katterna sitter i fönstret vilket syns. Jag passade på när Viggo sov. Han brukar oftast sova 30-40 min. men i dag sov han 1,5 timme. Stjärnan är ny därför är den redan framme 🙂 Resten av ljusstakarna tar vi in i slutet av veckan.

Tvättade våra röda och vita mattor som vi brukar ha i köket. Rött och vitt, vad blir det? ROSA haha, men det gillar ju jag. Dock hade jag inte tänkt att mina julmattor skulle bära den färgen, så kan det gå. I kväll ska min duktiga sambo baka kakor, blir lite småpyssel.

I morse var vi rejält yra i huvudet båda två. Sambons alarm gick, men han somnade om. 3-4 minuter senare puttade jag på honom. När han kom för att säga hej då, sa jag att jag inte ens märkt att han hade klivit upp. Måste ha varit väldigt trött eftersom jag inte minns det, men ändå känt ansvar för att han inte skulle försova sig. Tur vi är ett perfekt team ♥

V-rum25november

Nya gardinerna, som också har legat i linneskåpet 1 år 🙂 Lika som dom i köket.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *