Smygstartat

Matsal24november

Hej på er 🙂

I går började vi göra advent här hemma.

Vi smygstartar i ett lugnt tempo. Vi strök och bytte gardiner i vardagsrummet, bytte dukar och kuddfodral i matsalen och vardagsrummet. I kväll fortsätter vi med det vi hinner och orkar. Prio i dag var att åka och köpa blommor på min favoritblomsteraffär.

Det har varit dags ett tag att byta ut pelargonerna. Till köket blev det hoya på båge igen. Till vardagsrummet fikusar, det har jag aldrig haft förut. Får se om dom överlever.

Jag är sliten, därför känns det bra att dela upp det. Det blir mysigare att pyssla då, hela familjen tillsammans ♥ Gardinerna till vardagsrummet var för långa. Tror jag har lärt mig nu, nästa gång jag har nya gardiner ska jag tvätta dom först om dom är för långa.

Tidigare i dag kom en man hit och tittade på elementet. Det var inget han kunde fixa så dom kommer tillbaka i slutet av veckan, jippi. Hoppas det blir på eftermiddagen 😉

Nu kurrar det rejält i magen. Blir varmkorv med bröd och räksallad, mums.

Matsal24novemberNr2

Det följde med en IB Laursen kanna hem, gillar min vita så kul med en röd också 🙂

Hoppas ni har en skön kväll.

6 svar på ”Smygstartat

    • Tack! Jag brukar fixa inför att jag fyller år, vilket är på lördag. Nu med Viggo behöver vi sprida ut det för att orka/hinna 🙂 Här ser du inga stjärnor eller stakar förrän slutet av veckan. Tycker många börjar för tidigt, men å andra sidan kastar dom ut det snabbare med 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *