Besök

Hej på er 🙂

Sambon åkte tidigt i morse för att träna. Jag somnade om en stund, men blev väckt av hemtelefonen. Den senaste tiden har det ringt i tid och otid från okänt nummer. När jag svarar säger någon: ”Hello”. Jag har sagt till på skarpen två gånger: ”Stop calling this number”. Sambon har sagt snällt: ”Please stop calling us. Ändå fortsätter dom ringa.

Viggo vaknade inte då, men jag hann inte somna om något mer. Kände att skulle jag somna skulle det säkert ringa på dörren. Det var meningen att det skulle komma hit hantverkare i dag, för att titta på termostaten till elementet i sovrummet som låter illa.

Vi har väntat hela dagen, ingen kom. Det betyder att dom bör dyka upp en annan dag, då kanske jag ligger i sängen och sover. Mycket kan jag släppa på, men att öppna dörren nyvaken och få in en främmande karl i sovrummet med obäddad säng, nej tack.

Sambon ringde vicevärden, han lät förvånad att dom inte hade varit hit. Måtte jag få veta när dom ska komma, annars kommer jag inte kunna slappna av och ligga kvar och sova.

Mitt på dagen ringde det på dörren, trodde givetvis att det var dom. Det var en vän till mig som jag inte träffat på länge. Jag blev så glad åt att äntligen få se henne. Viggo låg och sov. När han vaknade log han, sedan ville han sitta i hennes knä ♥ Det kändes roligt och värmde i hjärtat att se, med tanke på att han kan vara lite känslig och blyg.

Nu ska vi pyssla på här hemma.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *