Mina hjärtan

Viggo&Pappa21november

Hej på er 🙂

Jag har känt mig smått ur form sedan i fredags.

Vaknade upp och hade rejält ont i nacken då. Det kändes även som jag hade en förkylning på gång. Än så länge har jag klarat mig tack och lov, men känner mig trött.

Kiropraktikern sa i fredags att jag är rejält tålig. Tyckte själv att det var ganska illa och han bekräftade det. Axlarna är stela som betong. Det har lättat lite nu i alla fall, men är långt i från bra. Min sambo var till sjukgymnasten i fredags, han har också ont i ryggen.

Tur att jag gillar att lunka runt hemma 🙂 Jag har inget större behov av att hitta på en massa saker. Är nöjd med det lilla, att få besök av någon vän nu och då räcker långt. Pyssel här hemma med sambon och sköna promenader tillsammans. Jag tycker om att vara i Viggos och min lilla ”bubbla” och se till hans behov först ♥ (givetvis)

Nästa helg fyller jag år, så i veckan ska vi fixa adventsfint. Brukar se till att få allt på plats innan jag har kalas. Vi sprider ut det i veckan så slipper vi stressa, det blir mysigt.

Viggo22november

Gohjärtat mitt ♥

Skön söndag till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *