Saffranssemlor

V-rum21november

Hej på er 🙂

I går kväll överraskade min sambo med semlor.

Den här tiden förra året när Viggo låg i magen var semlor en favorit. Jag hade inga cravings men gillade grädde, det är jag inte så förtjust i annars. Det var gott och mysigt vi pratade lite om förra året. Tiden har gått både fort och sakta på samma gång ♥

Lördag vilket innebär en lugn start på dagen. Vi åt god helgfrukost, sedan har vi haft en lång startsträcka innan vi började med ”måsten”. Med bra musik och ett skönt tempo känns det helt ok faktiskt. Vi är tillsammans och det är huvudsaken 🙂

Det går upp och ner med gröten för Viggo. I dag gapade han stort när pappa matade, det var roligt att se. Jag ammar rätt ofta, så det känns bra att dryga ut med lite gröt.

Nu ska vi fortsätta att fixa och pyssla 🙂

Semlor21november

Saffranssemlor 🙂

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *