Kiropraktikern

Novemberkaktus20nov

Hej på er 🙂

Gårdagen slet på oss båda, fast på olika vis.

Sambon fick strula med tåg och komma hem sent. Men han kunde sitta och titta på film på paddan, medans jag var hemma ensam med Viggo 4 timmar mer än en vanlig vardag 😉 Lillkillen testade röstresurserna som sagt, det blev en del höga toner.

I morse vaknade jag med väldigt ont i nacken. Min sambo gick och hämtade värktabletter åt mig innan han åkte till jobbet. Jag och Viggo somnade om. Ringde kiropraktikern och hade turen att få en tid redan i dag klockan 17,00.

Kiropraktikern sa han med att jag är riktigt spänd nu. Han säger att det är svårt att fixa min rygg så länge jag ammar och inte kan ligga på mage. Alla lyft av Viggo och att bysten väger en del bidrar till att jag är konstant dålig. Han hoppades att jag skulle bli bättre, men jag har oddsen mot mig. Amma ska jag förhoppningsvis göra ett bra tag till.

Skönt med helg, jag får försöka vila ryggen så gott det går. På det sättet är det perfekt att få en behandling en fredag, då kan sambon avlasta mig i helgen 🙂

Novemberkaktus20nov.Nr2

Det är ju november och novemberkaktusen levererar fast den nästan är bortglömd ♥

Önskar er en mysig fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *