Försenat tåg

Hej på er 🙂

Styrelsemötet i går gick snabbt. Vi kunde inte gå igenom allt som det var tänkt p.g.a. strul med ett dataprogram. Tur i oturen för min del 😉 jag ville hem så fort som möjligt med tanke på att sambon kom hem 5 minuter före jag skulle gå i väg till mötet.

Jag kom dit med andan i halsen. Det körde i hop sig precis innan med Viggo. Men jag kom i tid, iförd jeans för första gången på länge. Kändes bra bara jag fick andas lite.

Min sambo är i Stockholm i dag med. Skönt att han kunde ta ett något senare tåg i morse, i går klev han upp vid 5. Det blev strul med tåget, så han fick ta taxi från Uppsala. Hemresan går inte heller som den ska, tåget är ca 1 timme försenat. Tur att det är fredag i morgon, förhoppningsvis kan han sluta tidigare och komma hem ♥

Bilder från förra året. Påminner mig själv lite om hur det såg ut i adventstid 🙂

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *