Styrelsemöte

Hej på er 🙂

I kväll är det dags för styrelsemöte igen.

Min sambo har jobbat i stora staden i dag, han kommer komma hem precis innan det är dags för mig att gå på möte. Lite trist och aningen stressande. Vi fick hem protokollet i postlådan, en massa siffror så risken att det tar tid är väl ganska stor. Jag hoppas ändå på ett smidigt möte så jag får komma hem igen till mina goa grabbar ♥

Många har tjuvstartat att göra både advent och julfint. Vi föredrar att vänta 😉 Gardinerna jag strök och satte upp i köket tycker jag är vintriga, så dom får sitta där ett tag. Undrar hur vårat hem kommer att se ut i år, det viktigaste är ljusstakarna och stjärnorna tycker jag. Sedan får tid och ork bestämma resten. Men mysigt kommer vi att ha.

Jag är glad att min sambo har fått semester från dagen före julafton och fram till 13 januari. Tid tillsammans, det ska bli underbart. Då kanske vi kan stöka av saker som hängt över oss en längre tid. Sådant vi inte hinner med när vardagen lunkar på.

Provade mina jeans i dag. Jag har 4 kg kvar så väger jag som innan Viggo föddes. Tänkte att ”hyllan” bör väga en del, så kanske jag kommer i dom 😉 Blev glad att det var som jag trodde. Visst magen putar ut, men det var väntat. Ska jag vara riktigt noga har jag 2 kg till att tappa, dom blev jag aldrig av med efter de andra 2 graviditeterna (missfallen) Jag är otroligt nöjd, Viggo är inte ett halvår ens och jag gick upp över 30 kg.

Bilder från förra året.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *