Spännande

Viggo17november

Hej på er 🙂

I dag har Viggo och jag haft besök av min vän med fina bäbismagen ♥

Hon har BF den 25 november, det närmar sig. Vi väntar med spänning. Vi fikade och det blev en del bäbisprat. Viggo satt en stund hos henne. Han gillar att prata med många, men sitter helst kvar i mamma eller pappas trygga famn. Hon är en av dom som det går bättre med, vilket är jätteroligt. Skämtade och sa att hon kan få vara barnvakt 😉

Jag hade plockat i hop lite kläder som hon fick ta. Vi sa låna, men tror inte det blir fler bäbisar här så det är inte så noga. Vi känner oss väldigt nöjda med våran goa Viggo. Tiden och orken ska räcka till den med, kvalitetstid är väldigt viktigt för oss.

I går kväll städade vi nedervåningen noga, det hanns inte med i helgen. I dag känns det i min rygg att jag strök gardiner. Är ganska noga när jag stryker så det tar sin lilla tid.

Det blir betydligt lugnare här hemma i kväll 🙂

Världens sötaste underbaraste kille ♥

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Spännande

    • Sant det 🙂 Men med tanke på ”bakgrunden” och en jobbig graviditet vet jag inte om jag varken vågar eller orkar igen. Tiden rann liksom i väg. Har hellre ett barn som vi kan lägga fokus på, än två och hela familjen känner att det blir för mycket. Tiden har en förmåga att inte räcka till ändå. Vi är så tacksamma för Viggo 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *