Nya köksgardiner

Kök16november

Hej på er 🙂

Måndag och regn, tjohoo.

I dag har vi äntligen bokat tid för Viggos dop ♥ det känns skönt att det är gjort. Vi blir ett fåtal personer, precis som vi vill ha det. Även fast det bara är några få, var det svårt att få till ett datum som passar alla, så några kan nog inte vara med ändå. Men jag hoppas att dom vill hälsa på oss vid ett annat tillfälle i stället, det uppskattar vi desto mer.

Vi kom ut på en promenad i duggregnet i går kväll. Helt rätt prioriterat, det var verkligen skönt med friskluft och komma ut en stund. Sömnbrist, värk, menshumör, att amma ofta och en del ledsna tankar, det skulle väl göra vem som helst sliten och tagen 😉

Strök gardinerna i dag i stället. Viggo satt i sin stol när jag strök ena längden och sov när jag fixade den andra. Jag är kräsen med gardiner, men det blev bra. Vita skira med mönster av stjärnor, det blir vinterfint. Dom har legat i linneskåpet över ett år. Förra året var jag gravid och mådde illa, orkade inte byta gardiner i köket då. Gick tillbaka i bloggen och hamnade på 17 november förra året, fick en tår i ögat. Vilken resa ♥

Det känns lite bättre i dag och nu är det dags att sätta fart med kvällens bestyr 🙂

Gardiner16november

Hoppas ni har en bra start på veckan.

4 svar på ”Nya köksgardiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *