Min fina familj

Hej på er 🙂

Söndag igen, helgerna går helt klart för fort ♥

Jag var ur form i går, vi fick en del gjort ändå. Vi städade övervåningen och jag tvättade och hängde en maskin tvätt. På kvällen åt vi bakad potatis med baconröra, den var godare än jag kunnat föreställa mig 🙂 Bra med en sambo som vågar prova nytt.

I dag har han putsat fönstren i köket, kör med den där kärcher. Vi ska nog passa på att stryka och sätta upp julgardinerna. Dom är diskreta i vitt, tycker att dom passar som vintergardiner. Jag har haft dom länge, dom har legat i linneskåpet och väntat.

Tankar…

Det finaste du kan ge till någon är din tid, den får du aldrig tillbaka ♥ Det får summera senaste tidens funderingar och orsaken till att jag har känt mig låg emellanåt. Lite sömn bidrar säkert det med 😉 Jag är tacksam för min fina familj och dom som finns där.

Ha en fortsatt skön söndag.

2 svar på ”Min fina familj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *