Mörkt

Matsal14november

Hej på er 🙂

I dag känns mitt sinne aningen tungt.

Det går inte att undgå att tänka på vad som händer i världen, ”Pray for Paris” ♥

Annars lunkar vi på här hemma. Det är lördag och det ska vara lugnt och skönt, det är våran filosofi. Lite smått och gott får vi så klart gjort. Viggo och jag har lekt i soffan medans pappan bäddade rent åt oss alla tre. Blir skönt att krypa ner i sängen i kväll.

De senaste dagarna har gjort mig ganska trött, jag blir inte piggare av mörkret ute. Myser till det allt vi kan med levande ljus och Viggo är go och ger oss många skratt.

Hoppas det börjar gå bättre med gröten för Viggo snart. Han gillade gröt i början, men nu har han börjat spotta ut, vi får bara i honom ytterst lite. Jag skulle gärna se att han fick i sig mer, men vi får ha tålamod gissar jag. Jag önskar väl att få sova mer 😉

Viggo14november

Underbaraste killen ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *