Underbara fredag

Viggo12november

Hej på er 🙂

Vi sov bättre i natt, Viggo vaknade inte lika ofta tack och lov ♥

I går slog vi rekord, han ammade 12 ggr/dygn. Han fick även gröt av pappan. Men det var nog mycket för närhet och tröst efter vaccineringen. Kvällen i går var lugn och skön, både jag och sambon hade precis samma känsla vad vi behövde, mysa tillsammans.

Vi pratar en del om dop just nu. Det verkar vanligast att döpa tidigt, men då hade vi fullt upp med att lära känna Viggo och komma in oss i allt. Efter mycket velande har vi äntligen bestämt att dopet blir i en väldigt liten skala. För att det passar oss bäst.

Jag har tänkt en del på vad andra ska tycka, vill inte göra någon ledsen osv. Men detta gör vi för Viggos skull. Vi uppskattar mer att våra nära och kära är delaktiga i Viggos vardag. Att träffas här hemma i bland, kunna slappna av och umgås. Ska vi slå på stort blir nog dopet aldrig av 😉 Han växer så det knakar, så till veckan ska vi boka datum.

Överlag tycker jag att saker och ting har en förmåga att bli för stort nu för tiden. På dop ska alla släktingar bjudas och även flertalet vänner, tårtan ska vara fin och avancerad, utöver det ska det vara massor av fika och annat som ska fixas. Det är inte våran melodi. Det känns skönt att vi har valt att gå våran egen väg och det är inget nytt 🙂

Viggo12novemberNr2

Så här stilig är Viggo i sin nya pyjamas som han fått av Ikoz självutnämnde gudmor 🙂 Den är lite stor i fötterna än, men det har han snart växt i.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Underbara fredag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *