Sliten

Matsal12november

Hej på er 🙂

Viggo blev inte febrig eller dålig av vaccinet, skönt.

Däremot vaknade han en gång i timmen ett tag i natt och var ledsen. Det enda som tröstade honom var att amma. Dagtid ammar han ca 5 min. åt gången. På nätterna ligger han gärna längre ca 20 min. Med andra ord, jag har knappt fått en blund i natt.

Tänkte kliva upp i morse. Men kände att somnade han om, då skulle jag ligga kvar i sängen och inte bry mig om klockan, vilket han gjorde. Fick lite sömn då i alla fall.

När jag sover dåligt och har värk i rygg/nacke, då mår jag ofta kräkilla. Nu har jag mens och huvudvärk som bonus. Har gjort det jag kan med tabletter och vetesäcken. Hoppas vi alla sover gott i natt. Jag är van vid lite sömn, men jag börjar bli aningen sliten nu 😉

Min goa sambo sover genom det mesta och sover när Viggo ammar. Han brukar klara sig på den sömn han får, men i dag har han också varit trött. Han har även rejält ont i axeln/armen. Till veckan ska han äntligen till hälsocentralen och kolla upp detta.

I kväll blir det lugnare än vanligt här. Vi ska mysa och ta hand om hela familjen. Jag har bara ätit frukost (sent) är ganska hungrig nu. Sambon var sugen på max mat och åkte precis för att hämta hem det. I dag var jag inte svårövertalad. Hoppas det blir gott.

Matsal12novemberNr2

Jag älskar nejlikor, denna bukett har stått sig fin hur länge som helst.

Hoppas ni har en härlig kväll. I morgon är det äntligen fredag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *