Vaccinering

Hej på er 🙂

I dag är jag trött så jag knappt orkar skriva 😉

Jag lyckades inte komma till ro i går kväll fast jag var väldigt trött. Viggo grät ett tag innan vi fick honom att somna. Skulle upp i bra tid och fixa inför att åka till BVC för vaccinering. Lägg till mensvärk, illamående och trött-surt humör, bästa kombon 🙂

Tack och lov gick det bra på BVC. Han blev inte ledsen när han låg ner för att väga och mäta, vilket han annars kan bli. Han väger 8 160 gram och är 64 cm lång. Han grät till vid sticken när han fick vaccinet, men blev snabbt glad igen när han fick komma upp i min famn. BVC sköterskan vet att jag ogillar nålar, så jag fick beröm efteråt faktiskt.

Vi hoppas han klarar sig från att bli hängig denna gång. Än så länge har vi inte märkt av något. Nu i kväll åt han gröt, jag ammade på det, sedan satt han i min famn tills det bara var att lägga ner honom och stoppa om med filten. Nu har han precis vaknat.

Min sambo har jobbat hemifrån i dag, vi gör alltid dessa besök tillsammans ♥

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *