Sötnosen våran

Viggo9november

Hej på er

I går invigde Viggo sin nya stol ♥ Pappan matade honom med gröt ♥

Det var roligare och bekvämare för dom båda. I dag har jag för första gången på länge ätit frukost (brunch?) vid matsalsbordet, Viggo satt i stolen bredvid mig. Annars har jag suttit i soffan och han har suttit i babysittern. Ikoz var givetvis med han också.

Jag har sovit sämre i några nätter och det känns på. Sov bättre i natt än natten före, men det kommer efter. I morgon måste jag upp i bra tid och fixa, Viggo ska till BVC, dags för vaccinering igen. Gruvar mig men hoppas och tror det ska gå bra, att han får vara pigg och må bra efteråt. Förra gången blev han hängig, lite febrig och mammig.

Min kropp verkar ha kommit igång igen, jag har fått ”fel vecka” i dag. Det är bra precis en månad sedan från förra gången. Drygt, men bara att gilla läget. Tyckte att jag har märkt det på humöret ungefär en vecka innan, som det brukar vara med andra ord 😉

Sambon hämtade ut ett paket från H&M på vägen hem, till Viggo. Köpte några tröjor, en större overall lika som den han har och en sweatshirtoverall. Det är för stort nu, köpte stl 74. Men bra att ha en varmare större overall så han får plats med bra kläder under.

Får se vad det blir av denna kväll 🙂 Just nu sover Viggo en stund.

Sötaste i hela världen ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *