Rött

Burkar9november

Hej på er 🙂

Vi kom hem med lite smått och gått i går från Ikea, inte bara en stol till Viggo. Jularna känns bättre sedan jag träffade min sambo, mysigare och roligare att fixa adventsfint. Kan även ha att göra med att lägenheten jag bodde i själv, inte alls var min stil.

Kom hem med saker i rött. När jag packade upp vad vi handlat kom en längtan efter att få göra adventsfint. Brukar fixa det innan jag fyller år och har kalas 28 november. Extra mysigt i år när vi har våran goa Viggo ♥ Stort att få fira jul med våran egna son.

Får se hur mycket jag orkar och hinner fixa. Ljusstakar och adventsstjärnor är ett måste, kanske skippar att byta gardiner. Men tycker det är roligt att byta kuddar, dukar, gardiner osv. Att börja ”för tidigt” är inte min melodi, då hinner vi tröttna 😉

Nu har min sambo kommit hem och jag ska gå och hänga en maskin tvätt.

Burkar9novemberNr2

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *