Skön dag

Kök7november

Hej på er 🙂

I dag har vi haft en riktigt skön start på dagen.

Jag fick ligga kvar i sängen efter sambon och Viggo klivit upp. Dom kom upp när det var dags att amma. Men så är jag den i huset som sover minst. Kan känna mig som Mickan i Solsidan. Såg ni avsnittet där Freddan snarkade och Mickan låg vaken 😉 Gaah det kan vara så frustrerande, och det är ju inte bara det som stör mig om nätterna.

Vi tog det lugnt till 15-tiden. Då tog jag mig en längre dusch med hårtvätt (lyx) Efter det började vi städa lite smått, vi håller på fortfarande. Egentligen ville vi bara fortsätta mysa. Men katterna har busat rejält två dagar i rad, det var tussar överallt och det är väldigt skönt när det är gjort. Jag gillar ju nystädade golv som doftar gott av såpa.

Allt går i ett lugnt tempo i dag så det spelar ingen större roll att vi städar också.

I kväll blir det mys och något avsnitt av en bra serie. När jag har varit mörkrädd har jag gillat att avsluta kvällarna med att titta på något lättsamt. ”New girl” har blivit en favorit. Först tyckte vi det var löjligt och för mycket. Efter några avsnitt lärde vi liksom känna karaktärerna och nu tycker vi det är jättebra. Många skratt blir det 🙂

Kök7novemberNr2

Kala buskar utanför köksfönstret.

Hoppas ni har en härlig lördag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *