Kiropraktikern

Viggo&Doddo4novemberNr2

Hej på er 🙂

Nu är jag ganska mör och knakelibrakad.

Det gick ok hos kiropraktikern. Mina ben var olika långa precis som jag anade. Har snedbelastat mig under lång tid. Men det var tvärtom än vad jag trodde, höger ben var längre än vänster. Kanske beror på att Viggo låg på vänster sida i magen ♥ 🙂

Nacken fick några knakningar och höftpartiet för att fixa benens olika längd. Jag pumpade ur brösten 150 ml innan jag åkte. Låg på mage i några sekunder och ett snabbt knak långt upp på det, mer fixade jag inte och han sa att vi skulle låta bli.

Vissa saker han brukar göra är när jag ligger på mage, men det är inte mycket jag kan göra åt. Jag fällde kommentaren: ”Hur gör dom som har opererade tuttar då”. Han svarade: ”Ja dom ligger nog inte på mage” 😉 Hoppas på att bli bra nu. Han sa att det kan hända att jag måste gå i väg en gång till eftersom jag varit spänd väldigt länge.

Medans jag var hos honom och ”led” (men jag är tålig) var sambon och Viggo på stan. Viggo fick Doddo i babblarna. Min sambo brukar säga att det är jag, en sångfågel ♥

Tidigare i dag har jag och Viggo haft besök av hans gudmor. Det var trevligt och mycket att prata om. Jag är glad att vi har henne, hon visar stort engagemang för vår lilla familj.

Världens bästa underbaraste goding ♥ Gissa om jag pussar på dessa kinder.

Nu ska min ömma kropp få vila resten av kvällen, så gott det nu går 🙂

Önskar er en fortsatt skön kväll.

2 svar på ”Kiropraktikern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *