Helgens blommor

Blommor2november

Hej på er 🙂

I dag har jag äntligen ringt och bokat tid hos kiropraktikern. Fick tid nu på onsdag eftermiddag. Samtalet var ca 3 minuter och Viggo grät hela tiden, lite stressande 😉

Förklarade mina problem för kiropraktikern och berättade att jag inte kan ligga på mage. Han svarade: ”Får jag fråga varför du inte kan ligga på mage?”. Jag fick ju säga som det är: ”Jag ammar och det känns som brösten ska sprängas då”.

Jag hoppas det löser sig ändå, det är en klar fördel att ligga på mage när ryggen ska rättas i. Det här är en av orsakerna till att jag dragit mig för att komma i väg. Är inte nybörjare hos kiropraktikern, men något bör han kunna hjälpa mig med i alla fall.

I går kväll blev det en sen middag eftersom vi hade haft besök. Men den var värd att vänta på, han lyckades verkligen min sambo 🙂 Smördegsinbakad fläskfilé fylld med kantareller, idahopotatis, sallad och gorgonzolasås. Härlig söndagsmiddag.

I dag tappade han humöret en aning efter ett besök hos tandläkaren. Han har en tand som det har gått en flisa ur. Tanden är i så dåligt skick att han behöver sätta in en krona. Det kommer kosta ca 4 000 kronor. Lagom till jul, kul men det är som det är.

Nu har han nyligen kommit hem, han är uppe och badar Viggo 🙂 ♥

Blommor2novemberNr2

Jag gillar att blanda rosa och vita nejlikor ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Helgens blommor

    • Ja verkligen Sofia! Han fick ju lägga några tusenlappar på något annat inte så kul nyligen med. Vet inte om han har berättat 😉 Så det blev lite väl mycket pengar nu. Tror inte det hjälper, det är lite speciellt med F-kupa och mycket mjölk 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *