November

Matsal1november

Hej på er 🙂

Gårdagen blev rätt bra ändå.

Vi kom ut på en skön promenad på kvällen. Det var 10 grader varmt och helt perfekt väder att gå i. Min snälla sambo gick halva vägen och pratade om spöken och att det skulle hoppa fram något otäckt ur diket 🙂 Precis vad jag behövde höra i mörkret.

När vi kom hem tände jag ljus på bron och i lyktan som hänger på förrådet. Hjärtat i köksfönstret tänder jag varje kväll, tycker det ser mysigt ut. När jag skulle gå ut i köket och ställa i från mig en talrik så såg jag ”spöken” vid ingången till våran gård.

Jag halvsprang tillbaka till vardagsrummet och utropade: ”HJÄLP det kommer spöken”. Tog Viggo i min famn och skickade sambon att öppna dörren. För att vara en person som ser ”the real deal” reagerade jag ganska starkt, haha. Men det har faktiskt aldrig ringt på dörren för bus eller godis tidigare. Tur att min sambo hade köpt hem godis 😉

I kväll har vi haft besök av Viggos farfar och fru. Det var trevligt. Vi fikade, blev fruktsallad och glass, gott. Resten av kvällen blir lugn med en sen middag. Jag hoppas på att vara bättre i ryggen i morgon, det blir tufft med alla lyft av Viggo annars.

Matsal1novemberNr2

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *