Minnas med glädje

Hej på er 🙂

Morgonen började med rejäl huvudvärk igen. Sambon masserade mig lite i går kväll. Han sa att det känns som kotorna i nacken är helt ”stumma”. Jag har varit betydligt sämre de senaste dagarna, så pass att jag tänker ringa kiropraktikern till veckan 😉

Borde gjort det för länge sedan, men har dragit mig för det. Dels för att jag inte kan ligga på mage pga ömma ”mjölkmaskiner” och jag har hoppats på att bli bättre. Ska försöka få en tid i slutet av veckan, så jag kan vila till helgen när sambon är hemma.

I går blev det hemmagjord pizza. Efterrätten blev dillchips, jag tänkte på min farfar som är i himlen 🙂 Han bjöd ofta på dillchips och annat godis. Världens bästa farfar. Väljer att minnas dom som inte finns längre, genom att tänka på allt fint vi haft tillsammans ♥

Tänker på min bästa vän Aramis och även goa Aslan. Aramis fick vara med på bild i dag ♥ Katterna är familjemedlemmar för oss och betyder otroligt mycket.

Tror min sambo börjar bli van vid tokerier på nätterna 😉 Här om natten väckte jag honom genom att skaka liv i honom och säga: ”Hon är här nu”. Han minns det inte ens i efterhand, han höll om mig bara. Tur det inte är tvärtom, jag hade blivit livrädd. Känslan jag hade var att mormors mor var på besök, vid Viggos och min säng.

Hoppas ni har en fin dag och kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *