Trevlig allhelgonahelg

Matsal30oktober

Hej på er 🙂

I går kväll mådde jag inte alls bra..

Det kändes som mitt huvud skulle sprängas och att jag skulle kräkas. Petade i mig värktabletter och vetesäcken fick gå varm. Det lättade något i alla fall. I morse låg jag en stund på spikmattan, det var alldeles för länge sedan. Hinner liksom inte med allt.

Min sambo har jobbat hemifrån i dag. Han hade egentligen halvdag och då kändes det onödigt att åka till grannstaden. Men han jobbade till klockan 15,30. Skönt att ha honom hemma, då slapp han restiden. På det viset fick vi mer tid tillsammans, det gillas.

Fick en fin orkidé av Viggos mormor i går ♥ Jag älskar orkidéer men brukar inte lyckas med dom så bra. Hoppas denna överlever, fin färgklick. Jag ställde den i datarummet först, sedan hamnade den i matsalen. Den måste ju stå så att vi ser den bättre.

Här blir det hemmagjord pizza senare som fredagsmys, det ska bli gott 🙂

Orkidé30Oktober

Hoppas ni har en mysig fredag.

2 svar på ”Trevlig allhelgonahelg

    • Lyllo dig Sofia! Hur gör du? 🙂 Jag tycker att jag är rätt duktig med blommor. Orkidéer håller ett tag här med, men slutar alltid med att jag slänger dom. En gång har jag fått en att blomma om två gånger, mäkta stolt då. Tack 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *