5 månader

Hej på er 🙂

I dag är den här mamman sliten, har rejäl värk. Våran goding är 5 månader i dag ♥

Gårdagen kändes på. Vi var nog på jobbet i närmare fyra timmar. Ammade Viggo i obekväma ställningar två gånger. Synd att jag inte hann hälsa på alla jag ville.

När jag såg min sambo efter samtalet trodde jag att han hade haft det tufft, men han var bara trött 😉 Viggo sov ju i babyskyddet. Vi satt kvar och pratade, min nya chef, min sambo och jag. Enhetschefen kom och växlade några ord och några andra kom förbi.

I eftermiddag har vi haft besök av Viggos mormor. Det var trevligt fast jag har rejäl skallebank. Hon hade med sig ett foto på min mormors mor, hon som hade en hälsning till mig när jag var hos mediumet. Jag fick rysningar i hela kroppen och blev tårögd.

Jag har sett henne, det var inte alls länge sedan max en vecka. Oftast kommer det till mig när jag är mellan vaken och dröm, i bland blir jag osäker på det jag ser. Men jag hade en känsla av att det var henne jag såg. Hon dog när min mormor var ca 3 år ♥

I kväll ska vi ta hand om varandra och ta det lugnt. Äntligen fredag i morgon 🙂

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”5 månader

 1. Hej!
  Vilken fin blogg du har! 🙂 Jag har nyss hittat hit genom Styleroom, ni har såå mysigt och erat hem är jättefint, inspirerande att titta på alla foton! Så spännande det lät med besöket hos ett medium 🙂
  Ha en bra helg!

  • Hej!

   Tack vad roligt att höra 🙂 Ja det var med skräckblandad förtjusning, besöket hos mediumet. Fick hjälp att få bort en man som har stökat här hemma till och från i flera år. Fick även veta att det är många själar här. Hon sa att dom ser mitt ”ljus” och vill ha min hjälp. Jag är inte utbildad och vet inte hur jag ska kunna hjälpa dom. Får nog ta tag i min gåva när lillkillen blivit större 🙂

   Tack detsamma till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *