Trött

BloggFarmorfika

Hej på er 🙂

Nu är jag trött och har rejäl huvudvärk. Äntligen hemma.

Mitt lönesamtal tog sin tid. Men så har jag bara sagt hej till nya chefen innan. Vi kom till jobbet i god tid, jag hade hoppats på att få hälsa på några arbetskompisar. Viggo somnade efter ett tag i bilen och var trött när vi kom fram. Därför blev han ledsen, desto mer han grät, desto fler folk samlades runt honom 😉 Blev några få jag hann prata med.

När jag gått in på samtalet tog det kanske en kvart så sov Viggo i babyskyddet. Han sov när jag kom ut ca två timmar senare också. Det kändes skönt att han kom till ro. Efteråt dröjde vi oss kvar och pratade med dom få som jobbade kväll. Då var goa killen glad.

Även fast jag kände mig helt slut efteråt åkte vi till Viggos gammelfarmor och fikade. Hon blev glad att vi kom 🙂 Klockan var redan mycket så vi stannade inte länge. Vi kom hem strax före 20 och nu har Viggo gröt i magen, dags att ge honom sin mjölk på det.

Hoppas ni har haft en bra dag.

(Bjuder på en gammal bild på gott fika hos bästa gammelfarmor)

2 svar på ”Trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *