Förberedelse

V-rumRepris27oktober

Hej på er 🙂

I natt förvånade Viggo oss båda.

Han åt vid 23,30 sedan väntade han till strax före 6 med att äta. Det var länge sedan han sov så länge nattetid. Efter det blev det två rätt täta amningar, sedan tog han lång sovmorgon. Det var skönt även för mamman 🙂 Blev paff när jag tittade på klockan.

I morgon ska jag på lönesamtal på em. Att ta sig i väg är alltid lika spännande med Viggo. (Sambon är också med) Under tiden jag har varit borta har jag fått en ny chef. Pirrar därför extra i magen att åka till jobbet, men jag hoppas att allt kommer gå bra.

Under kvällen blev det lite saker som fick ner mitt humör. Därför har jag haft svårt att koncentrera mig på ett inlägg till bloggen. Men bättre sent än aldrig 😉

Fick även sänt till mig i em. det vi ska gå igenom på samtalet i morgon. Jag föredrar att vara förberedd och ha god tid på mig, så kvällen blev inte som vi hade tänkt oss.

Vi kom ut på en uppfriskande promenad i går kväll igen. Viggo somnade nästan på en gång, måste ha gått ut i precis rätt läge för det har nog aldrig hänt förut 🙂 Hade gärna tagit oss ut i kväll med, men hinner inte då det tillkom saker jag inte hade räknat med.

V-rum27oktoberReprisNr2

Får se om vi hittar på något i morgon efter vi har varit på jobbet. Blir nog ett sent inlägg då med. Jag har inte tagit några nya bilder, så här kommer repriser 🙂

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Förberedelse

  1. Synd att jag är ledig imorgon då 🙁 Jag fick också mailet dagen före så hade inte heller någon längre tid till förberedelse. Hoppas det går bra imorgon och att du känner dig nöjd efter mötet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *