Måndag igen

V-rum26oktober

Hej på er 🙂

Redan måndag, helgerna går på tok för fort.

Jag ska väl vara nöjd ändå, sambon jobbade hemifrån torsdag-fredag och sedan helg. Men det är så skönt när vi kan vara hemma tillsammans hela lilla familjen ♥

Det är en del saker jag inte har uppskattat med varken min graviditet eller amningen. En av dom är att mina fötter har blivit större 🙁 jag som älskar skor! Nu har jag inte provat långt i från alla par, men gympadojorna jag brukar använda när vi är ute och går trycker på stortån och gör ont. Jag har dessutom lätt att få nageltrång = ingen bra kombo.

Inom kort ska jag nog beställa ett par nya gympadojor, vill gärna ha något skönt på fötterna när vi är ute. Inte behöva känna att nu måste jag gå hem för jag får nageltrång. Alla har vi våra problem, stora som små, ingen mening att jämföra 😉

Viggo har varit smått kinkig i dag. Det brukar gå bra att jag går på toa eller ex. hämtar en kopp kaffe, men i dag har han blivit ledsen när jag har gått i väg. Lillplutten min.

Vi klev upp tidigare än vi brukar i morse så jag är trött, Viggo ville inte sova lika länge. Hoppas vi kan sova gott i natt, trotts den där stora gula lampan som lyser på himmelen.

V-rum26oktoberNr2

Mammas goding har roat sig i gymmet ♥

Hoppas er vecka har börjat bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *