Vintertid

Hej på er 🙂

Då var klockan omställd. Redan vintertid och löven har nästan ramlat av helt.

I natt skrämde jag hela familjen genom att tjuta rätt ut. Vaknade livrädd och kände av närvaro vid sängen. Katterna var tuffa och stannade tills jag började prata med lite för höga bokstäver. Det behövs inga skräckfilmer för min sambo, han har ju mig 😉

Mådde illa efter jag hade tagit en lång dusch i går, blev nog snurrig av värmen. Det tar ganska lång tid för mig i duschen när jag tvättar håret. Tvättar det inte ofta så när jag väl gör det schamponerar jag det två gånger, sedan inpackning och avslutar med balsam.

På kvällen blev jag sugen på något gott men kunde inte bestämma mig för vad. Sambon kom hem med jordnötsringar, två sorters chips och godis ♥ Åt jordnötsringar och någon godis sedan var jag nöjd, suget var inte så stort som jag trodde.

Dekorlisten under vitrinskåpet kom på plats i köket. Som det är tänkt att den ska sitta gillade jag inte. Får se om vi gör som det ”ska vara” eller som jag först tyckte. Det är pillgöra och därför tar det tid, det är som sagt inte sambons favoritsyssla 😉

Illamåendet försvann i alla fall och jag har mått betydligt bättre i dag. Vi har varit ute på en härlig promenad i eftermiddag, blir nog lugnt och mysigt resten av kvällen.

Hoppas ni har en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *