Fredagsmys

Viggo23oktoberNr2

Hej på er 🙂

Styrelsemötet i går tog ca en timme, det var lagom.

Varje morgon öppnar jag fönstret i sovrummet och drar ner täckena i fotänden. Bäddar gör jag senare (om jag bäddar) 😉 Tycker om den här rutinen, friskluft doftar väldigt gott. Det blåste rejält i dag, det ven i hela huset. Stängde fortare för det blev lite kyligt.

Underbart med fredag. Sambon har jobbat hemma i dag med. Skönt att han slipper restiden så att vi får mer tid tillsammans. Det är han värd med tanke på vilken tid resorna fram och tillbaka till Stockholm tar. Det är tid han missar med Viggo ♥

Dagens bästa. Jag älskar när Viggo skrattar, det värmer mitt hjärta och glädjetårarna rinner. Han skrattar när jag tokar mig och skrattar, i dag har vi haft en riktigt underbar skrattattack. Tårarna rann på pappan med som blev rörd 🙂 Vårat älskade lyckopiller ♥

Viggo23oktober

Pappan var i farten och gav Viggo en fin huvudbonad 🙂

Hoppas ni har en härlig fredag.

4 svar på ”Fredagsmys

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *