Extra styrelsemöte

Matsal22oktoberNr2

Hej på er 🙂

I kväll har vi extra styrelsemöte.

Det var inte alls länge sedan vi hade möte, men det var något vi måste prata om. Det bör gå relativt snabbt hoppas jag. Vill hem till mina killar, speciellt efter att sambon var i Stockholm i går och kom hem sent. I dag har han jobbat hemifrån. Även om han jobbat är det skönt att ha honom hemma. Han slipper restiden och kunde sova längre i morse.

Bonus är att han slutade en timme tidigare. Vi har städat övervåningen noga. Det behövdes, katterna kan verkligen vara grisar 😉 Kattlådan står på hallen uppe, känns som dom sprätter i väg allt dom kan i bland. Har även en kattlåda i badrummet.

Härligt att det är fredag i morgon. Min sambo ska jobba hemma då med, kanon 🙂

Matsal22oktober

Hoppas ni har en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *