Spolbilen

Kök21oktober

Hej på er 🙂

Jag har försökt få till ett inlägg hela dagen 😉

Spolbilen har varit och spolat alla radhuslängor där vi bor. Vi hade sagt till att vi har problem på toaletten uppe, det har vi haft sedan vi flyttade hit. Inte stopp, men oftast behöver vi spola två gånger och det är ett ”gurglande” ljud i tvättstället. Visste inte om dom skulle komma in hit eller inte och ingen tid, bara att dom började 9,30.

Strax före 11 såg jag våran vicevärd och ”spolgubben” utanför köksfönstret. Jag gick och öppnade dörren innan dom hann ringa på, Viggo hade precis somnat. Det var samma gubbe som var här för några år sedan. Den gubben hade jag svårt att hålla mig för skratt för. Han påminner om Stånk Tommy i Småstadsliv i sättet han pratar 🙂

Senare när vi satt och ammade ringde det på dörren. Blev att fixa kläderna och Viggo på armen, det var ordföranden i styrelsen. Han gick in med skorna och upp på toa, på med kranen och stoppade papper i toan. Så drog han på kranen i köket och tvättstugan.

Väl i köket sa han: ”Jag gick in med skorna, hoppas jag inte var smutsig”. Haha, no shit (nu var jag fyndig) Tur i oturen att jag inte hade nystädade golv 😉 Tycker folk kan ta av sig skorna när dom går in i andras hem så där. Fick lite höstlöv på toaletten som bonus.

I eftermiddag har Viggo och jag haft besök av sambons pappas fru, det var trevligt. Viggo gillar henne och var på gott humör fram tills han blev trött.

Min sambo har varit i stora staden i dag och kom hem efter 19,30. Då fick jag äntligen äta middag. Gokillen har varit trött länge men har inte velat sova. Nu har han gröt i magen och en skvätt mjölk. Får se om han kommer till ro snart, trött mamma här 🙂

Kök21oktoberNr2

Fortfarande fina färger utanför köksfönstret.

Hoppas ni har haft en bra dag och kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *