Ljung

Framsidan20oktober

Hej på er 🙂

Jag kom ut i mörkret i går kväll.

Planterade i den stora krukan, i dom mindre krukorna ställde jag ljungen som den var. Jag är nöjd att det äntligen är gjort 🙂 Det var lite svårt att se men blev fint tycker jag.

Viggo fick smaka gröt i går kväll igen. Det gjorde även mamman, det var inget vidare. Hoppas han gillar det bättre än vad jag gör, så kanske vi kan öka på det framöver.

Gårdagen var bra, det var skönt att sambon hade en extra dag ledigt. Tiden har en förmåga att rinna i väg och ofta hinner vi inte allt vi har tänkt oss. Tur vi har blivit bättre på att acceptera det. Vi prioriterar bort en del ”måsten”, det är viktigt för oss med lugn och ro. På kvällarna vill vi mysa i soffan, varva ner och ha lite tid tillsammans ♥

Natten i natt var ganska dryg, så vi alla är trötta i dag. Jag har fått en del gjort ändå. Sambon sa att han trodde han skulle komma hem tidigare i dag, men det blev tvärtom.

Hoppas ni har en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *