BVC

Hej på er 🙂

I dag har sambon haft semester och vi har varit på BVC.

Allt ser bra ut, Viggo följer sin egen kurva. Han väger 7 850 gram och är 62,7 cm lång. Det gick bättre att mäta honom denna gången för han var inte ledsen, skönt. Ändå låg han och sov när vi skulle åka dit. Han blev lite ledsen i väntrummet när några barn skrek, men det glömde han snabbt. BVC sköterskan fick hålla honom i dag utan protester.

Viggo gillar att ”prata” med andra och är väldigt charmig. Det gör han helst från mamma eller pappas trygga famn. Att någon ska hålla i honom brukar inte vara uppskattat.

När vi var klara åkte vi hem så han fick sova. Han tog sig en rejäl tupplur, han är van att sova längre på fm. Efter det blev det en sväng till favorit blomsteraffären, nu har jag äntligen köpt ljung. Viggo gillar att vara där inne och titta på alla fina blommor ♥

Får se om jag går ut i mörkret och planterar i kväll. Beror på hur allt flyter på här hemma, just nu har vi en trött kille som inte vill sova 🙂

Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *