Bästa

Viggo&Pappa16oktober

Hej på er 🙂

Kvällen avslutades på ett härligt sätt i går.

Vi tog en skön promenad. Viggo sov i vagnen men som vanligt vaknade han bara vagnen kom innanför dörren. Efter det åt vi tacos och drack ett glas rosé. Min kära sambo somnade i soffan när vi tittade på en serie, typiskt fredagsmys nu för tiden 😉

Tidigt i morse gick han ut och bytte till vinterdäck, känns skönt att det är gjort.

Viggo måste ha en växtperiod igen, vi ammar 11 gånger/dygn. Känns som jag inte gör något annat än att amma, inte konstigt att kilona rinner av mig. I dag har han haft längre tid mellan han har velat äta, hoppas det innebär att vi återgår till 9 ggr/dygn igen ♥

Det fanns mer bröd med utgånget datum, så mina ”kompisar” skatorna har fest i dag med 🙂 Båda katterna ville följa med mig ut, men det är blött i gräset. Kände mig taskig, men sambon tyckte det var smutsigt på altanen och för blött, så dom fick stanna inne.

Vi har ett lugnt skönt tempo på dagen. Jag fick vila ett tag i morse/fm. Denna värk och huvudvärk tar på mig. Vetesäcken fortsätter att gå varm, skönt det i alla fall.

Viggo&Pappa16oktoberNr2

Innan promenaden i går 🙂 Dom bästa och finaste jag har ♥

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *