Vän med bäbismage

Hej på er 🙂

I dag har jag haft besök av en vän. Vi hade mycket att prata om. Hon är väldigt fin med sin bäbismage, BF är den 25 november. Det ska bli spännande att se när lillen vill komma ut. Undrar vem som gömmer sig där inne ♥

Sambon skulle framkalla fler bilder i dag, men det var något fel så han kom hem utan. Tråkigt men så är det med den nya tekniken. Vi sparar bilderna på en USB-sticka och tydligen kunde inte deras maskin hitta den denna gång. Nytt försök en annan dag.

Det ska bli roligt när alla bilderna sitter i ett album. Det kommer jag bläddra i ofta och visa för nära och kära. Mysigt att få titta med Viggo när han blir lite äldre också 🙂 Men det får gärna dröja ett tag. Tiden får lugna ner sig en aning, det går alldeles för fort.

I dag är våran goding 4,5 månad. Älskade finaste och goaste Viggo ♥

Hoppas ni har en skön lillördag.

2 svar på ”Vän med bäbismage

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *