Vackert

Framsidan13oktober

Hej på er 🙂

Vilken vacker dag, himlen har varit härligt blå.

I fredags framkallade min sambo ett gäng bilder åt mig. Sparken i rumpan att välja ut bilder fick jag för att Viggos morfar skulle få ett foto på honom i 65-års present.

Kände mig som ett barn på julafton när jag tittade igenom dom. Det är bilder på våran goding. Jag beskär mina bilder och tydligen var det svårt att se när han skulle framkalla. Vissa bilder är ”avhuggna”. Något jag nämnde att jag trodde det kunde bli så, men nej det trodde inte han. Lustigt att jag oftast får rätt även när jag inte har en aning 😉

Blir att framkalla ett gäng till snart och fixa till dom som blev fel. Förut älskade jag att hämta ut bilder. Då var det annat, visste inte om bilderna var bra och inte hade jag beskurit dom. Tur jag inte har en modern mobil och bara fotar med den. Jag har min kamera och att framkalla och föreviga bilder på Viggo i album är ett måste för mig ♥

I dag har jag tvättat min vinterjacka, tänkte att det är lika bra att få det gjort. Tror jag kommer kunna ha den. Den sitter bra nertill, men över brösten är det lite tight. Skönt att slippa lägga pengar på en ny vinterjacka som kanske bara sitter bra denna vinter.

Vi saknar sambon extra mycket i dag, han är i Stockholm och kommer hem senare.

Framsidan13oktoberNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *