Redan måndag

V-rum12oktober

Hej på er 🙂

Helgerna går helt klart för fort.

Denna vecka ska min sambo till stora staden två dagar och kommer hem sent. Det blir knappt någon kväll tillsammans och tråkigt för Viggo sover oftast när han kommer hem. Han brukar dessutom bli extra trött av att resa, vi får nog försöka komma i säng tidigare.

Mår fortfarande halvdant, huvudvärken håller i sig och jag mår illa. ”Fel vecka” var inte speciellt rolig denna gång, värre än vanligt. Men så var det väldigt länge sedan också. Kroppen är liksom ur form. Blir mycket vila och smått pyssel här hemma 🙂

Jag längtar inte tills Viggo har slutat amma, nu fungerar det bra. Däremot längtar jag tills jag kan färga håret utan att hälften ramlar av. Jag har bara färgat håret en gång sedan Viggo föddes, då var han ca 6 veckor. På onsdag blir han 4,5 månad. Känner mig hemsk i skallen, men det är bara att bita i hop 😉 Skulle vilja klippa mig rejält med.

Hade tänkt åka och köpa blommor för att göra höstplantering, men jag har varken ork eller lust. Det får bli vid ett senare tillfälle. Vi har i alla fall kastat mina frusna pelargoner på framsidan. Får se hur länge mårbackorna blommar inne, är glad för varje knopp ♥

V-rum12oktoberNr2

Hoppas ni har haft en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *