Viggos morfars kalas

Viggo&Mamma10oktober

Hej på er 🙂

I em/kväll har vi varit på Viggos morfars 65-års kalas.

Tidigare i dag ringde telefonen, det var min farmor 🙂 Hon lyfter inte luren ofta. Hon undrade hur det var med oss och om vi skulle åka till Viggos morfar. Hon skulle inte åka fick jag höra. Jag kan henne och läste mellan raderna, hon vill inte vara till besvär.

Jag sa att jag skulle ringa henne senare och att vi skulle åka och hämta henne. Det var ett trevligt kalas. Viggo fick träffa sina mostrar och lilla kusin för första gången. Jag är nöjd med kvällen och det vet jag att hon är också, världens bästa gammelfarmor ♥

Nu tänker jag unna mig ett glas rosé.

FyraGenerationer10oktober

Fyra generationer 🙂

Fortsatt trevlig lördagskväll önskar jag er.

2 svar på ”Viggos morfars kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *